Brasiliansk Jiu-Jitsu

NÆSTVED BOKSE OG BRASILIANSK JIU-JITSU KLUB
BRASILIANSK JIU-JITSU (BJJ)Brasiliansk JiuJitsu er klubbens nyeste tiltag – Brasiliansk JiuJitsu er gulvkamp, og foregår uden slag og spark, men i stedet ved brug af forskellige led låse og stranguleringer. Formålet er at få sin modstander til at overgive sig. Brasiliansk JiuJitsu indgår som en vigtig del af de professionelle MMA kæmperes kundskaber, og man ser meget sjældent en kæmper, der kan gøre sig gældende som ikke har en rigtig god base i BJJ. Man kæmper i gi i traditionel BJJ, men der er også en variant uden gi, som kaldes flere forskellige ting eks. No-Gi, submission wrestling eller grabling.

En typisk træning her i klubben er altid bygget sådan op, at der altid begyndes med en solid opvarmning, hvorefter den mere tekniske del af træningen øves. Det indlærte afprøves så gennem situationssparring. Her er målet, at man gennem den kontrollerede sparring opbygger sin timing og forbedrer sin forståelse for det indlærte.Til sidst afsluttes altid med fri sparring. Ved den frie sparring er alle tvunget til, at udnytte alle aspekter for at kunne vinde. Her er der tale om at kunne kombinere sin styrke, udholdenhed, teknik og timing, for på den måde at overvinde sin modstander.

VI er en del af Fightsport Danmark/Checkmat hvilket giver muligheder for også at deltage i træning i vores søstre klubber i både Haslev og Køge.

Vi er en meget åbentindet klub som vægter samarbejdet med andre klubber høj samtidig med at vi som klub vægter venskaber internt i klubben over alt andet hvorfor det forventes at alle aktive medlemmer bidrager positivt til den gode klub ånd.

Vi træner hver torsdag kl 18.30 og efter aftale

Du er altid velkommen til at sms på 28 43 53 45 for at sikre dig at der er træning så du ikke går forgæves.

Ansvarlige for Brasiliansk JiuJitsu træningen her i klubben er af:

 

Danni Wolf (Brun Bælte)  Stefan Olsen (Brun bælte)

Martin Holm Jensen (Blåt)

 

………………………………….